Εκτύπωση

Το GE TRAVEL διαθέτει 10 ιδιόκτητα σύγχρονα, πολυτελή και πλήρως εξοπλισμένα πούλμαν επανδρωμένα με έμπειρους και ευγενικούς οδηγούς.

Τα λεωφορεία μας (18-20-36-50-52-62 θέσεων) μάρκας NEOPLAN - MERCEDES, TRAVEGO - VOLVO - MAN και SETRA, υπόσχονται ένα ασφαλές και μοναδικό ταξίδι.

Επίσης διαθέτουμε τέσσερα (4) Limo Mini Buses MERCEDES BENZ τελευταίας γενιάς, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας προδιαγραφών EURO6.

Τα λεωφορεία μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, βίντεο - DVD, WC, bar, ψυγείο, ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ INTERNET παρέχοντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον ταξιδίου για τους επιβάτες. 

Πάρτε μια γεύση από το σύγχρονο στόλο μας ΕΔΩ απολαμβάνοντας τις (εσωτερικές και εξωτερικές) φωτογραφίες διαπιστώνοντας την άνεση και την ασφάλεια καθώς και τις extra παροχές όπως τις εσωτερικές μικρές κουζίνες, wc, τις οθόνες τηλεόρασης, DVD κ.λπ.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ... άνεση και ασφάλεια

Ο πολυδιάστατος εξοπλισμός των πούλμαν μας παρέχει στους πελάτες μας υψηλά επίπεδα κομψότητας και άνεσης.

Το ταξίδι μπορεί να είναι ευχάριστο όταν γνωρίζετε ότι η οδική ασφάλεια εξασφαλίζεται από high - end συσκευές τεχνολογίας, όπως το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων, τα συμπληρωματικά συστήματα πέδησης και ακινητοποίησης κ.λπ.

Το ταξίδι μπορεί να έχει στιλ όταν απολαμβάνετε την κομψότητα και την άνεση του εσωτερικού το οποίο είναι ντυμένο με ξεκούραστα και πολύχρωμα υφάσματα, πανοραμικά παράθυρα, προσωπικό φωτισμό ανάγνωσης, πολλαπλές δέσμες εξαερισμού με ατομικές ρυθμίσεις, DVD, τουαλέτα, μίνι μπαρ, ψυγείο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ INTERNET.

Το ταξίδι μπορεί να είναι εύκολο χάριν στους έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς μας. Αφήστε τους να σας οδηγήσουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσα από τα πιο γραφικά και ασφαλεί μονοπάτια.

Το τμήμα Πούλμαν της εταιρίας μας λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, έτσι ώστε να υπάρχει πάντα άμεση επικοινωνία και άμεση λύση για οποιοδήποτε πιθανό ζήτημα προκύψει.

Το έμπειρο προσωπικό μας έχει έναν στόχο. Να σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες.

Ο στόλος μας ανανεώνεται τακτικά ώστε να διατηρούμε διαρκώς υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών.

NEO! ΤΩΡΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ" ΣΑΣ VIP MINI BUSES 18 & 20 ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ INTERNET.

Υπεύθυνος των πούλμαν είναι ο κ. Χρήστος Κοντός, με 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μεταφορών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνοι: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ
Σταθμός Λεωφορείων: ΓΛΥΦΑΔΑ
Τηλέφωνο: 2109604029
Κινητό: 6936772521 - 6946401768
Φαξ: 2109616910

* Τα λεωφορεία μας είναι εφοδιασμένα με ΗΑΣ. Το Ηλεκτρονικά Αναγνώσιμο Σήμα συνιστά πιστοποίηση της γνησιότητας και νομιμότητας του τουριστικού λεωφορείου και πλήρους ταύτισης μεταξύ των στοιχείων της άδειας κυκλοφορίας που αυτό φέρει και των τεχνικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών του.